УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

На този етап почивната станция не предлага възможност за онлайн резервация, а само да направите запитване по един от изброените начини:

  • Чрез обаждане: 087 8693499
  • На място в почивната станция от вас, приятели, познати

След потвърждаване на направената резервация от страна на почивната станци е необходимо изпращане на капаро от страна на клиентите, което се определя в зависимост от офертата, получена при запитването. Остатъкът от сумата се заплаща на място в почивната станци при настаняване.

Домашни любимци не се приемат.

Условия за настаняване:

Настаняването става след 14.00 ч, ако изрично не е уговорено друго.
Освобождаването на стаите в деня на заминаване става най-късно до 11.00 ч. След този час ползването им се заплаща допълнително.

Настаняването в почивната станци става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на посетителите и документ, доказващ плащането на авансовата сума.

Условия за анулиране на резервация:

При анулиране на потвърдена резервация (независимо преди колко време е направена) и в случай на неявяване до 24.00 ч. в деня за настаняване от страна на клиента, сумата по резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

Почивна станция Деа си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, по независещи от хотелиера причини.

При необходимост от допълнителна информация относно нашите предложения, екипът ни е на разположение.

Благодарим Ви за интереса, който проявявате към почивна станция Деа. Ще се радваме да бъдете наши гости!